Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Suikervrij bananenbrood met noten en fruit recept
Suikervrij bananenbrood met noten en fruit recept

Suikervrij bananenbrood met noten en fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden.
Zeef de bloem.
Prak de bananen, snijd het fruit en de noten in kleine stukjes.
Rasp de schil van de citroen en pers de helft van het sap eruit.
Kneed de bloem met alle ingrediënten tot een samenhangend deeg.
Bakvorm invetten en met bakpapier bekleden.
Deeg in de bakvorm en ong. 35 minuten bakken, controleren met satéprikker.
Af laten koelen uit de vorm op een rooster.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit suikervrij bananenbrood met noten en fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven