Tortilla wraps zelf maken

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Ingredienten mengen en het deeg 5 minuten kneden.
  2. Afdekken met een vochtige doek en een half uur laten rusten.
  3. Deeg in 6 stukken verdelen.
  4. Van elk stuk een balletje maken en dit uitrollen.
  5. Verhit een koekepan en bak de tortilla's een minuut per kant in een droge pan of evt met een beetje olie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (21)

Tortilla wraps zelf maken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 21 recensies
RESET

Als het deeg te nat is, doe je er klein beetje bij: het is dan net niet meer plakkerig. In de koelkast laten rusten is daarvoor ook belangrijk. Het wordt iets droger. Voordat je het uitrolt, bestrooi ... Lees reactie
Astrid 10 juni 2017
Ik gebruik dit recept bijna altijd; nooit problemen mee gehad. Ik mix het altijd met een kitchenaid. Uitrollen heeft wel enige oefening nodig.
Bianca 12 november 2014
Ik weet niet waarom jullie hierboven alleen maar goede feedback hebben gegeven, maar het was een drama. Het deeg was veel te waterig. Ik heb nog een ei en meer meel moeten toevoegen om het wat 'vaster... Lees reactie
Sophie 4 november 2014
Bij mij werd het deeg zo plakkerig dat ik het niet goed kon uitrollen zonder dat het scheurde. Daarom werden mijn tortilla's best dik. Wat doe ik verkeerd? Ik heb echt veel bloem gebruikt.
Kylie 21 juli 2014
Ze zij heerlijk weg met de wraps van de winkel Maak ze zelf wel bedank internet en wie het geplaatst heeft Ik raad iedereen het aan :) voor de lekker eet liefhebbers
Maria 11 juli 2014
Ik heb ze net gemaakt voor vanavond! ik ben heel benieuwd en idd deze zijn zeker veel goedkoper en zo gemaakt! en je kan zelf het aantal bepalen!
Diana 6 mei 2014
Lekker simpel met goed resulaat. En ook nog erg leuk om te doen!
maansneeuw 5 januari 2014
Fijn een recept zonder al die foute E nummers. Moet het nog uitproberen.
Elfri 26 november 2013
Goed en simpel recept, we hebben er shoarma vlees in gerold...
Hans 6 augustus 2013
Fantastisch simpel recept als basis voor mijn meeste lekkere vullingen. Super.
Frederik 1 augustus 2013
Werkte goed, gebruik bij het uitrollen wel genoeg bloem want het deeg kan erg plakken. Bedankt!
Peter 29 april 2013
Een erg leuk recept! Ik moest voor school een recept hebben om te maken, en nu vind ik zit! Hartstikke leuk.
Dais 18 maart 2013
Bedankt, nog lekkerder dan kant en klaar uit de winkel, én .. veel goedkoper.
Ria 16 maart 2013
Lekker makkelijk en snel klaar. Bedankt!
Hans Planken 10 februari 2013
Heerlijk en de kinderen hebben mee geholpen! Bedankt voor het recept!
Bezoeker 5 januari 2013
Als je het rauwe deeg vult en dan in de oven doet, hoe moet dat?
Wouter 10 juni 2012
Ik heb het basisrecept voor wraps gemaakt en uitgevoerd. Helaas zijn de 6 stuks zo droog als gort uitgevallen. Ik kan ze niet rollen. Jammer.
Sabina 8 mei 2012
Leuke recepten en inderdaad ... waarom niet even zelf maken!
Mariska 19 maart 2012
Bedankt, dat zo`n eenvoudig recept zo lekker kan zijn!
Oma Tsiki 29 januari 2012
Kijk hier heb ik wat aan. Thanks
Tesslys 15 december 2011
Wij wisten eerst niet hoe wij wraps moesten maken en nu wel! Wat zijn we blij!
16 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
344 kcal
17%688 kcal
Vetten
1 g.
2%2 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
71 g.
27%142 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tortilla wraps zelf maken