Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tosti met mozzarella, peer en basilicum


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de mozzarella in dunne plakjes. Schil en ontpit de peer en snijd ook deze in plakken. Hak de basilicum fijn. Beleg een boterham met de plakken mozzarella. Strooi daarover de basilicum en dek het geheel af met plakjes peer. Leg daarbovenop de tweede boterham. Verwarm het geheel in een tosti-ijzer, broodrooster of koekenpan tot de kaas is gesmolten en de buitenkant van de tosti mooi bruin is.

Serveersuggesties

Als je wilt variŽren, kun je ook honing of kaneel toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tosti met mozzarella, peer en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven