Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turks brood met brie en honing uit de oven recept
Turks brood met brie en honing uit de oven recept

Turks brood met brie en honing uit de oven


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snijd het Turkse brood doormidden. Hak de walnoten. Beleg de ene helft van het brood met brie. Doe daarop de honing en de gehakte walnoten. Leg de andere helft van het brood er bovenop. Wikkel het brood in aluminiumfolie. Leg het geheel 15 minuten midden in de oven (180 graden Celsius) totdat het brood goed warm is en de brie gesmolten. Serveer direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit turks brood met brie en honing uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven