Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vruchtenbrood


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Alle ingrediŽnten, behalve het zelfrijzend bakmeel en kaneel, 2 uur laten weken in de melk in de koelkast. Af en toe door roeren.
Roer bakmeel en kaneel door het geheel en bak in een bakblik (bijvoorbeeld cakeblik) op 175 graden in 4 5 minuten gaar.
Haal uit de oven en laat nog 5 minuten staan voordat je het brood stort.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven