Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtbrood recept
Yoghurtbrood recept

Yoghurtbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle droge producten samen (bloem, bikarbonaat en zout en de eventuele kruiden en zaden.
Voeg de yoghurt en de vloeibare zoetstof (siroop of honing) toe en meng tot het deeg homogeen wordt.

Vet twee (langwerpige) bakvormen in en bestrooi ze eventueel met paneermeel. Stort het deeg hierin.

Bak de broden 60 minuten op 180 graden op de onderste plaats in de oven.

Lekker bij soep en salades.

Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven