Broodje hete kip
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van keteltje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Als het water kookt de kipbouillonblok erin.
- Kook de in de bouillon gaar op een laag vuurtje.
- Laat de kip wat afkoelen en snijd deze fijn.
- Fruit de ui in de pan.
- Voeg de kleingesneden kip en de kipkruiden toe en roer goed door elkaar.
- Voeg vervolgens de , de bruine suiker, de , de , de knoflook, het en de toe.
- Schep alles goed door elkaar.
- Zet het vuur laag eventueel met vlamverdeler en laat nog een paar minuten pruttelen.
- Voeg op het laatste moment de toe.
- Ikzelf heb de eruit gelaten.
- Doe het mengsel in opengesneden harde .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal en broodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en broodjes
- basterdsuiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
- Sporen van ei kunnen voorkomen in broodjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in broodjes
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal en broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- broodjes kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 345 kcal | 17% | 1380 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 70 g. | 27% | 280 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |