Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Laat de tajer ontdooien.
  2. Bak de in wat tot ze bruin zijn.
  3. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  4. Spoel het zoutvlees af om te ontzouten.
  5. Snijd de en de fijn en bak samen met het zoutvlees aan.
  6. Haal het kippenvlees van het bot af en voeg dit in stukken toe.
  7. Voeg nu 2 fijngesneden , 100 mililiter en een handvol bleekselderij toe.
  8. Voeg peper naar smaak toe.
  9. Stoof nog even door.
  10. De kip hoeft niet gaar te zijn want het gaat nog in de oven.
  11. Giet de jus af en meng die door de ontdooide tajer.
  12. Beboter een kleine ovenschaal en schep de helft van de pom-tajer hier in.
  13. Doe het kipmengsel hierbij en dek weer af met de rest van de pom-tajer met daar wat klontjes op.
  14. Bak het geheel in 1,5 uur gaar (175 graden C).
  15. De bovenkant mag vrij donker worden.
  16. Serveer de warme pom in een surinaams broodje met een paar plakjes augurk en hete saus.
25
25
25

Variaties op Broodje pom

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Broodje pom
VariatieAantalGang
Broodje pom1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • broodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
  • chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in broodjes
  • boter en broodjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
  • bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
509 kcal
25%2545 kcal
Vetten
35 g.
50%175 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
60 g.
23%300 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broodje pom