Broodje smurrie smurrie
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van doktertjes
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Op je smeer je eerst een mengsel van en en een beetje .
- Dan leg je de en erop.
- Daarboven op , , .
- Dan doe je er een snee bovenop en doe je het in een dubbele grill het liefst een die waar je tussen ligt zodat het ook een beetje wordt aangedrukt.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood, mayonaise, ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in brood en mayonaise
- brood, kaas, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas, mayonaise, ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in salami
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 223 kcal | 11% | 892 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |