Broodje Tonijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Tonijn recepten
- Bereiden
- Kookboek van wiefke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm het in de oven.
- Laat het hard koken.
- Laat het daarna even afkoelen.
- Intussen kun je het water bij de in blik af laten lopen.
- En prak deze fijn, zodat je geen dikke stukken aan elkaar hebt.
- Snijd de in vierkante reepjes.
- Ook de snijd je in 4 stukjes.
- De snijd je in reepjes, het en de snijd je ook in reepjes.
- Dan snijd je het doormidden, maar niet helemaal, zodat die open geklapt op het bord ligt.
- Dan voeg je de toe (mag best een dikke laag zijn) dan verdeel je de over het broodje heen.
- Dan leg je er bovenop de , , en .
- Daarna strooi je er wat en overheen voor de smaak en de leg je er mooi naast neer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stokbrood tonijn-brie410m
-
Recept
Broodje tartaar speciaal410m
-
Recept
Broodje smurrie smurrie410m
-
Recept
Broodje tonijn415m
-
Recept
Broodje garnalen410m
-
Recept
Tonijn in pita-brood415m
Variaties op Broodje Tonijn
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Broodje tonijn | 3 | Sandwiches |
Broodje tonijnsalade | 2 | Sandwiches |
Stokbroodje tonijnsalade met komkommer | 1 | Sandwiches |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- stokbrood kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 453 kcal | 22% | 906 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 10 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 66 g. | 25% | 132 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |