Doe dit ook bij de , groene en peterselie(1 stuk).
Doe het gehakt(1 stuk) in een kom.
Voeg de tomatenpuree(1 eetlepel) er aan toe.
Strooi de rode peper(1 theelepel)(1 theelepel)(1 stuk), zwarte peper(1 theelepel)(1 theelepel)(1 stuk) en zout(2 theelepels)(2 theelepels) op het gehakt(1 stuk).
Voeg hier de groene peper(1 theelepel)(1 theelepel)(1 stuk), rode paprika(1 stuk), peterselie(1 stuk) en ui(1 stuk) aan toe.
Meng alles bij elkaar.
Doe het meel(500 gram), margarine(1 eetlepel), gist(1 stuk), zout(2 theelepels)(2 theelepels), water, melk en suiker(1 theelepel) in een kom.
Meng alle ingrediënten door te kneden totdat het deeg(1 stuk) mooi rond is.
Bedek de kom (met een zak of doekje) en laat het deeg(1 stuk) daarin rijzen voor 30 minuten.
Neem een klein balletje deeg(1 stuk) en rol dit uit met een deegroller.
Leg een beetje gehakt(1 stuk) in het midden van het deeg(1 stuk).
Vouw het deeg(1 stuk) dicht door de uiteindes naar elkaar toe te vouwen.
Smeer de broodjes in met wat eigeel zodat ze na het bakken goudbruin kleuren.
Zet het op een ovenplaat en doe het in de oven voor 15 minuten op 220 graden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
Gluten
gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en meel
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in deeg en margarine
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.