Broodjes met perzikvulling
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Meng alle ingredienten zo dat je een mooi deeg krijgt zonder klontjes.
Dit laat je een 1,5 tot 2 uur op een warme plaats rijzen in een vette kom met een vochtige (niet natte) doek erover.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Snijd de perzik in kleinere blokjes.
Verdeel het deeg in 2 delen. - Verdeel dit elk in 9 bolletjes.
Maak van de 1e 9 bolletjes rondjes en verdeel die over een bakplaat. - Strijk wat hierover.
Leg de perzik in het midden van de cirkel.
Maak van de 2e 9 bolletjes iets grotere rondjes en doe aan de rand hiervan ook wat .
Leg deze over de perzik en druk de randen licht aan zodat de 2 deeglapjes mooi sluiten.
Bak de broodjes 20-25 minuten.
Laat de broodjes afkoelen en strooi voor het opdienen er overheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Broodjes met ananasvulling42u
-
Recept
Gevulde broodjes met ei41u30m
-
Recept
Broodjes met gehaktvulling415m
-
Recept
Gevulde broodjes41u
-
Recept
Geitenkaas broodjes430m
-
Recept
Broodjes Bak Pao42u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- vanillesuiker, suiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 350 kcal | 17% | 1400 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 39 g. | 15% | 156 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 8 g. | 9% | 32 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |