Brunchomelet uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verarm de oven voor op 200 graden C.
- Verwarm de olie in de anti-aanbakpan (20 cm doorsnede onderkant).
- Voeg de , en aardappelblokjes toe en bak 6 minuten tot de aardappelbolkjes bruin beginnen te worden.
- Doe de erbij en bak nog 2 minuten.
- Doe intussen de en de in een grote kom en roer met de vork even los om de dooiers met het eiwit te vermengen.
- Breng op smaak met zout en ruim .
- Roer er 3/4 van de cheddar door.
- Schep het aardappelmengsel met een schuimspaan uit de pan, doe het in de kom met het eimengsel en meng alles goed.
- Doe de in de pan en voeg het omeletmengsel toe als de begint te bruisen.
- Bestrooi met de rest van de kaas en zet de pan in de voorverwarmde oven.
- Bak ca. 10-15 minuten, of tot de net gestold zijn.
- Maak de rand los met een spatel en laat de omelet op een verwarmde schaal glijden.
- Bestrooi met en dien onmiddellijk op.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk, boter, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bacon
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 885 kcal | 44% | 2655 kcal |
Vetten | 81 g. | 116% | 243 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |