Cheesecake met ananas
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Taart en gebak
- Cheesecake recepten
- Bereiden
- Kookboek van sannew
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Pan
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 °C.
- Smelt 90 gram .
- Maal de koekjes, meng met de en verdeel over de ingevette springvorm.
- Zet in de koelkast.
- Meng 225 gram suiker met het vanillemerg, de maïzena, cream cheese en en klop los.
- Voeg de eidooiers en wat zout toe.
- Rasp de schil van de en voeg toe.
- Klop de eiwitten stijf en spatel erdoor.
- Schep in de springvorm en bak 70 minuten.
- Zet de oven uit en laat 2 uur rusten.
- Laat buiten de oven afkoelen.
- Smelt de rest van de .
- Bak de met 1 eetlepel suiker en wat zout 5 minuten.
- Neem uit de pan.
- Laat 50 milliliter water en de resterende suiker inkoken tot bruin karamel.
- Roer van het vuur 175 milliliter lauw water en de erdoor.
- Verdeel over de taart.
Ook lekker om te maken
-
Recept
New York cheesecake41u40m
-
Recept
White Chocolate Cheesecake46u30m
-
Recept
Cheesecake423u55m
-
Recept
Cheesecake41u
-
Recept
Kersen-cheesecake455m
-
Recept
Vijgen cheesecake415u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker en ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 847 kcal | 42% | 3388 kcal |
Vetten | 36 g. | 51% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 149 g. | 57% | 596 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |