Chili en nacho

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180° C (gril stand).
  2. Snijd de en de , en de (als je geen gehakt gebruikt).
  3. Snijd de en verwijder de pitjes.
  4. Belangrijk is dat alles in kleine stukjes geschreven wordt.
  5. Bak de (of rul het gehakt)in een grote pan met olie.
  6. Voeg daarna de , , en toe en bak even mee.
  7. Voeg naar eigen inzicht en bruinen toe (eerst even laten uitdruipen).
  8. Vervolgens de pot toevoegen en even laten pruttelen.

    Ondertussen vet je een ovenplaat in met olie.
  9. Hierover verspreid je alle chips met daar over de creme fraiche en de geraspte kaas.
  10. Ongeveer 10 min in de oven.
  11. Als de kaas lekker gesmolten is kun je de ovenplaat eruit halen en lekker dippen uit de pan!
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in tortilla
  • chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Chili en nacho's heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat een heerlijke lunch,dat wil ik wel maken. Wij houden erg van bruine bonen,en dan met paparika. Wat een goed idee. Heerlijk.
20 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
pan
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
463 kcal
23%463 kcal
Vetten
8 g.
11%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%39 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chili en nacho's