Choco-broodjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Hak de chocolade in stukjes.
- Hak de fijn.
- Klop het luchtig.
- Meng de chocopasta met chocolade en in een kommetje.
- Leg de plakjes op een werkvlak en verdeel het chocolademengsel over de helft.
- Bestrijk de randen met het en vouw ze diagonaal dubbel.
- Druk de randen met een vork stevig vast zodat ze niet kunnen uitlekken.
- Verwarm de oven voor op 220 graden C.
- en bak de broodjes in het midden van de oven in 15 minuten bruin en gaar.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade en bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in noten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in pure chocolade en bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Choco-broodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 143 kcal | 7% | 572 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |