Clubsandwich met forelsalade
- Herkomst Wales
- Categorie Broodgerechten
- Club sandwich recepten
- Bereiden
- Kookboek van mverhage
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook de in 7 minuten hard.
- Laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd elk ei in 4 partjes.
- Rooster de sneetjes broos in de broodrooster goud-bruin.
- Besmeer de 8 sneetjes met 4 eetlepels maynaise.
- Schep de rest van de door de en breng op smaak met peper en zout.
- Leg op 4 borden een sneetje brood en beleg met de helft van de , de , de forelsalade en de uiringen.
- Leg er een sneetje brood op en beleg dit met de rest van de , , forelsalade en uiringen.
- Dek de clubsandwiches af met de laatste 4 sneetjes brood en snijd ze diagonaal door.
- Leg op elke helft een partje ei en steek de clubsandwiches vast met een saté stokje.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Clubsandwich XXL410m
-
Recept
Clubsandwich met aardbeien410m
-
Recept
Clubsandwich zalm415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in casinobrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- forelfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 154 kcal | 7% | 616 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |