Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
slagroom en melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
slagroom en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (35)
Creme brulee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 35 recensies RESET
Het is superrrrrr lekker!
Samantah 4 mei 2014
Super lekker, de andere zijn ook heerlijk echt proberen.
Alie 28 november 2013
Wow ga ik echt is een keer maken. Hoop dat hij lekker is.
Carolien 12 oktober 2013
Alles gedaan volgens het recept, helaas zag die er alleen heel waterig uit dat ik hem uit de oven in de koelkast zetten. (het bovenste laagje was lekker maar de rest was net vla!)
Stacy 7 oktober 2013
Ik vind het super lekker.
ME 4 augustus 2013
Ik zoek al heel lang.
Koosje 30 juli 2013
Heerlijk echt lekker de allerlekerste creme brulee mmmm heb het al een paar keer gemaakt.
Noa 22 juli 2013
Vet lekker al een paar keer gemaakt.
Thomas 6 juli 2013
Super lekker en in een keer gelukt doe er alleen twee stokjes vanille in, dan heb je minder een ei smaak eraan zitten.
Chantal 9 juni 2013
Creme Brûlée is een heerlijk dessert. Het is vooral erg leuk dat het geflambeerd kan worden. Creme Brûlée is ook goed te combineren met aardbeien.
27 mei 2013
Heerlijk echt super lekker samen met mijn vriendinetje gemaakt.
Beer en Noor vonden het ook super.
Meertje en Juultje 22 mei 2013
Het lijkt me een heel lekker recept ga het vanavond maken!
Larissa 2 mei 2013
Wow! Perfect resultaat! We waren erg blij met het resultaat :D
Marijn en Marieke 12 april 2013
Wow! Perfect resultaat! Ik was erg blij met het lekkere resultaat :)
Marieke En Marijn 12 april 2013
Erg goed recept, mijn gezin vraagt er steeds weer om, vandaag probeert mijn dochter het te maken.
Ik heb het gemaakt en vond dit recept geen succes. De smaak was erg zoet en smaakte niet lekker romig maar echt naar eieren.
Ester 27 januari 2013
Kan het ook zonder vanille stokje en dan met vanille suiker?
Jaap 27 januari 2013
Heb het met een kerstdiner gemaakt. Heerlijk! Super gelukt, de creme was alleen wat waterig. Probeer het nu nog een keer, maar toen had ik ook per ongeluk een foutje gemaakt. 1e keer perfect! Bedankt ... Lees reactie
Leila 29 december 2012
Het eerste recept dat goed is gelukt.
Erg lekker. Werd hier gewaardeerd. Dank!
Liselore 27 december 2012
Dat ga ik zeker proberen.
FLuit 24 december 2012
Voor de eerste keer gemaakt volgens dit recept. Uitstekend gelukt en de smaak is verrukkelijk!
Jan 22 december 2012
Erg goed recept. Voor het branden van de suiker kan natuurlijk ook gewoon een brandertje worden gebruikt.
Marco 18 december 2012
Echt heel goed! Voor de zekerheid heb ik tijdens het branden van de suiker wat water op de kookplaat gedaan. Ik weet niet of dit nodig was, maar in elk geval was het eindresultaat verbluffend!
Rob P 8 december 2012
Het zit nu in de oven, het lijkt wel wat te stollen in de oven, en zometeen eruit halen om in de koelkast te plaatsen, als dit lukt benoem ik mezelf tot topchef haha, bedankt!
Frank 26 november 2012
Het is beter als je rietsuiker gebruikt om op de creme brulee te branden.
Joris 13 november 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.