Croissantbroodjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Rol het deeg uit en snijd het in drie rechthoeken.
  3. Maak de schoon en snijd ze in vieren.
  4. Hak de en noten grof.
  5. Roer de los met de en schep de , sinaasappelrasp en noten erdoor.
  6. Verdeel het ricottamengsel over de plakken croissantdeeg, verdeel de erover en rol ze op.
  7. Snijd elke rol voorzichtig in 6 stukken.
  8. Leg de rolletjes ca. 1 cm bij elkaar vandaan met de spiraalvorm naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.
  9. Bak ze ca. 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  10. Serveer op de borden met een bol ijs en aardbeiensaus.
  11. Aardbeienpepersaus:
  12. pureer 250 gram met een schep .
  13. Breng op smaak met versgemalen peper.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • aardbeien en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • chocolade en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in ricotta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
158 kcal
7%632 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
20 g.
22%80 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Croissantbroodjes