Cup-broodje
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van witolama
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden, zet het cup-cake bakblik klaar met papieren bakvormpjes erin en een mixer.
Zorg dat alle ingrediënten op kamer temperatuur zijn.
Doe de boter in kleine stukjes in een kom en mix het samen met de stevija tot een glad mengsel. - Daarna de er door mixen.
- Doe nu het speltmeel en de er met kleine beetjes bij en tot slot de .
- Mix nog eens 1 minuut alles goed door elkaar met de mixer op middelhoge snelheid, tot een luchtig en glad beslag.
Nu kunt u het bakblik vullen met het deeg en in het midden van de oven ongeveer 25 minuten de cup-broodjes baken.
Als de cup-broodjes zijn afgekoeld, kunt u ze snijden en er wat lekkers op smeren.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in gist
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brood | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 92 kcal | 4% | 552 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 3 g. | 18% | 18 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 13% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 12 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |