Diabetes verantwoorde toast de luxe
- Herkomst Nederland
- Categorie Sandwiches
- Bereiden
- Kookboek van suusarendsen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit de olie op een middelhoog vuur en voeg uien, , knoflook en rode peper toe.
- Bak tot de zacht is.
- Draai het vuur hoger, voeg de toe en bak 5 minuten.
- Voeg bouillon en ketjap toe en bak nog eens 5 minuten.
- Breng op smaak.
Maak ondertussen de salade. - Meng limoensap, en en schud het door de rest van de ingrediënten.
- Rooster het brood.
- Haal de met een schuimspaan uit de pan en schik ze op het brood.
- Kook de sappen in tot 4 eetlepels en giet over de .
- Serveer met de salade en een schijfje limoen.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
- groentebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en volkorenbrood
- ketjap manis, suiker, vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
- groentebouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 263 kcal | 13% | 526 kcal |
Vetten | 72 g. | 102% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 70 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |