Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Irish coffee recept
Irish coffee recept

Irish coffee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik stevige glaze. Vul de glazen eerst met gloeiend heet water. Giet de glazen leeg en doe in elk glas een eetlepel bruine basterdsuiker en een borrel glas whiskey. Roer dit even door elkaar zodat de suiker al wat oplost. Schenk dan de koffie erbij tot ongeveer 2 cm onder de rand van het glas. Roer de koffie en de whiskey goed door elkaar, totdat de suiker geheel is opgelost. Schep langzaam en voorzichtig de slagroom met een lepel over de bolle kant van een andere lepel op de koffie. Denk eraan; de room mag niet doorlopen. Serveer direkt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit irish coffee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven