Druiventosti's
- Herkomst Nederland
- Categorie Sandwiches
- Tosti recepten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Besmeer de sneetjes brood met roomkaas.
- Verdeel de over 2 sneetjes brood en beststrooi ze met de bruine .
- Dek ze af met de andere boterhammen en rooster ze in een tosti-apparaat of in een koekenpan goudbruin.
- Doe zelf wat je lekkerder vindt.
- Voor vullingen kun je verschillende jam gebruiken zoals:
- kersenjam en nectarine, abrikozen met kaas en krentenbrood of perzik met salami.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bruin brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruin brood
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in bruin brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bruin brood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bruin brood en kruidenroomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 33 kcal | 1% | 132 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |