Feuillette aux crepes / Pannenkoekentaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Vermeng de met de .
  2. Leg op het bord een crepe, besmeer heel dun met de saus en beleg met .
  3. Leg daarop een crepe, besmeer weer heel dun met de kruidenkaas en beleg met avocado.
  4. Leg daarop een crepe, besmeer met saus en beleg met .
  5. Leg daarop een crepe, besmeer met kruidenkaas en beleg met plakjes ei.
  6. Leg daarop een crepe, besmeer met saus en beleg met gerookte .
  7. Leg daarop een crepe, besmeer met kruidenkaas en beleg met plakjes tomaat.
  8. Leg daarop een crepe, besmeer met saus en beleg met de tonijn.
  9. Leg daarop een crepe, besmeer met kruidenkaas en bestrooi met het eigeel en garneer met halve cherrietomaatjes.
  10. Zet de taart enkele uren afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
  11. Snijd aan tafel in mooie punten.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren en eidooiers
  • mayonaise en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in surimi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • surimi kan sporen bevatten van vis en Allergie in tonijn in water en zalm
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
637 kcal
31%2548 kcal
Vetten
38 g.
54%152 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Feuillette aux crepes / Pannenkoekentaart