Foccacia uit de broodbakmachine
- Herkomst Italie
- Categorie Broodbakmachine
- Bereiden
- Kookboek van Tjitske
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Maak eerst de topping:
hak de knoflook in kleine stukjes
Leg ze in ong. 4 eetlepels olijfolie.
Verwarm de oven tot de rijsstand.
Vul de broodbakmachine met het water, de bloem, het griesmeel, het zout, de suiker, de gist en de Italiaanse kruiden.
Kies het programma: - deeg.
Na de piep:
Uitrollen tot een rechthoekige lap van ong. 1,5 cm.
Op een ingevette bakplaat leggen en met de vingers putjes in het deeg duwekn( om de 4 cm. )
Zeezout erover strooien
Onafgedekt 30 min. - laten rijzen.
- Dat kan op de rijsstand in de oven.
Uit de oven nemen en besprenkelen met de topping.
De oven verwarmen tot 200 gr.
Afbakken in 15 min.
De foccacia is het lekkerst als hij nog warm is.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- griesmeel en gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brood | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2014 kcal | 100% | 2014 kcal |
Vetten | 28 g. | 40% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 368 g. | 141% | 368 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 15 g. | 16% | 15 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |