Frittata met zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Frittata recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Breek de in een grote kom en roer los met een vork.
- Voeg de zongedroogde , de salie, de , de (behalve de kaaskrullen) en zout en toe en meng alles voorzichtig door elkaar.
- Verwarm de olie in een pan met anti-aanbaklaag (doorsnede 20 cm).
- Doe de erbij en bak op zacht vuur tot de zacht en goudbruin is.
- Draai het vuur naar middelhoog, giet het eimengsel in de pan en meng het snel met de .
- Bak op middelhoog vuur tot de onderkant goudbruin is en de bovenkant bijna gestold is.
- Zet de pan onder een voorverwarmde grill om de frittata verder te garen.
- Leg de frittata op een voorverwarmd bord en verdeel er de kaaskrullen over.
- Snijd in punten en serveer warm of koud.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Frittata met spinazie en bacon410m
-
Recept
Mexicaanse frittata415m
-
Recept
Frittata’s met spinazie, erwten, pecorino en rauwe ham41u10m
-
Recept
Frittata met ham en groene sperges445m
-
Recept
Gevuld brood met gedroogde tomaten, groene olijven en tonijn42u
-
Recept
Gegrild ciabattabroodje parmaham en kaas410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 355 kcal | 17% | 1065 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 63 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |