Gegratineerde pastaschotel
- Herkomst Duitsland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Askie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook de beetgaar.
Smelt 25 gram in een pan en bak de en de in 5 minuten zacht en gaar. - Doe de ook in de pan en roer alles door elkaar.
Neem de pan van het vuur.
Vet een ovenschaal in met 15 gram en strooi de er in.
Giet de af en schep er de groenten met door heen. - Schep het in de ovenschaal.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Klop de los met de en doe daarna de kaas erdoor.
Als je van pittig houdt, kun je er door roeren, anders breng je het enkel met wat zout en peper op smaak.
Schenk de roomsaus over de pasta.
Bak de pastaschotel in het midden van de oven in 30 tot 40 minuten gaar en goudbruin.
Om te voorkomen dat de bovenkant te donker wordt, kun je de ovenschaal de laatste minuten afdekken met aluminiumfolie.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gegratineerde pastaschotel
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gegratineerde pastaschotel | 2 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- boter, paneermeel, goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, slagroom, goudse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- macaroni en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, slagroom, goudse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in goudse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 574 kcal | 28% | 2296 kcal |
Vetten | 27 g. | 39% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 75 g. | 29% | 300 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |