Gevude visrolletjes met gamba-cognacsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de filets langwerpig.
  2. Doe het afsnijsel van de filets met de boter en ong. 10 ´s in een kom en maak fijn met staafmixer.
  3. Beetje zout erbij.
  4. Leg per filet ´n stuk plasticfolie klaar.
  5. Groot genoeg om de filet daar stevig in te kunnen rollen.
  6. Leg filet op folie en smeer mengsel erop.
  7. Met folie een mooi rond pakketje maken.
  8. Stevig aandraaien.
  9. Daarna nog alu folie er stevig omheen draaien.
  10. Er mag geen vocht meer in kunnen komen.
  11. Leg de pakketjes minimaal 1 uur in de koelkast (opstijven) Pel de rest van de ´s en kook de schillen in niet te veel water gedurende ong. 25 min.
  12. Voeg visbouillon blok toe.
  13. Pureer met staafmixer en zeef daarna de visbouillon.
  14. Indien nog de dun even in laten koken.
  15. Afmaken met en scheutje .
  16. De saus mag niet te dun zijn.
  17. Proef de saus en kijk of er nog peper en/of zout bij moet.
  18. Pocheer de visrolletjes in een pan met water wat net aan de kook is gedurende ong. 5-10 min.
  19. afhankelijk van de dikte van de fillet.
  20. Voeg vlak voor het opdienen de rest van de ´s en wat toe. (mag ook dragon zijn).
  21. De saus mag niet meer koken maar moet wel warm zijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • gamba is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
21 kcal
1%84 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
7%4 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
2%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
5%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%4 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevude visrolletjes met gamba-cognacsaus