Gevuld brood met een oosters tintje
- Herkomst Turkije
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van tj
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- Snijd de bovenkant van het .
- Dit wordt de deksel, dus niet te dik.
- Hol het uit en bewaar het wat je eruit haalt.
- Laat ongeveer een centimeter aan de binnenkant zitten Verwarm de olie in een koekenpan met een anti aanbaklaag en bak hierin zachtjes de en .
- Voeg na 2 minuten alle kruiden toe, behalve de .
- Bak weer 2 minuten.
- Maak het wat je bewaart hebt, fijn en bak dit mee met de en .
- Als het gaat kleuren, voeg dan de toe.
- Goed doorscheppen.
- Voeg het gehakt toe.
- LET OP:
- het gehakt niet rulmaken, maar in grove stukken hakken in de pan.
- Weer goed doorscheppen.
- Het gehakt hoeft niet door en door gaar te zijn, dat gebeurt wel in de oven.
- Haal de pan van het vuur en schep de en door het mengsel.
- Vul nu het met dit mengsel, goed aandrukken en doe de deksel er weer op.
- Verpak het in aluminiumfolie met de doffe kant naar buiten.
- Bak het 45 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
- brood en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 348 kcal | 17% | 1740 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 30 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |