Gevuld brood met shoarma-groenteschotel
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van kabouter
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200°C.
- Verhit de olie in een wok en roerbak hier de vleesreepjes voor 4 minuten in.
- Doe de groenten erbij en schep dit nog zo’n 5 minuten om.
- Maak intussen het brood vochtig en leg het even in de oven tot het knapperig is. (ongeveer 5 minuten) Snijd het daarna horizontaal open en bestrijk beide helften met het sausje naar keuze.
- Schep daar de shoarma met groenten erop.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Grote sandwich van Turks brood425m
-
Recept
Turks brood met brie en honing uit de oven420m
-
Recept
Turks brood met feta, paprika en sardines415m
-
Recept
Tosti van turks brood met tomaat en mozzarella410m
-
Recept
Turks brood met Nederlands beleg420m
-
Recept
Turks brood met Nederlands beleg420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- turks brood, piccalilly, ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
- ketchup en curry past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in turks brood
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in piccalilly en ketchup
- Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 548 kcal | 27% | 2192 kcal |
Vetten | 37 g. | 53% | 148 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |