Gevuld stokbrood (kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika)
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in kleine blokjes.
Maak de schoon en snij deze in dunne plakjes.
Maak de schoon en snij deze in stukjes
Rasp de .
Een scheutje verhitten in een wok
Bak de champions, ui en licht aan tot deze begint te kleuren.
De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee baken.
Neem alles uit de wok en bak de rul
Voeg alles weer toe schep het geheel goed door.
De , en een snufje zout toevoegen.
Het mengsel zachtjes laten pruttelen tot het geheel beetgaar is.
De laatst 5 minuten de toevoegen.
Stokbrood uithollen en het brood in een kom doen.
Voeg het mengsel hierbij voegen en het geheel goed door scheppen.
De uitgeholde vullen met het mengsel en inpakken in zilverfolie.
Ongeveer 20 minuten in de oven op 200 graden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevuld stokbrood (kaas, bacon, tomaat, uitjes en paprika)440m
-
Recept
Gevuld stokbrood met ei, tomaat, uitjes en paprika445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met makreel, uitjes en paprika445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met kaas, bacon en tomaat445m
-
Recept
Omelet met kaas, champignons en tomaat430m
-
Recept
Fritata omelet met sjalotjes en lente uitjes410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbroden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 503 kcal | 25% | 2012 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 16% | 164 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |