Maak de uien, en knoflook schoon en snijd deze fijn.
De tomaten(2) in fijne partjes snijden.
Een scheutje olijfolie(1 stuk) verhitten en hierin de ui en paprika(1 stuk)(1 stuk)3 minuten bakken.
De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee baken.
De dragon, de chillipeper en zout toevoegen en het mengsel 10 minuten zachtjes laten pruttelen.
Braad de kipfilets(400 gram) aan en snijd deze in stukjes
Stokbrood uithollen en het brood in een kom gooien.
De kipfilets(400 gram) en de rest van de ingredienten toevoegen en het geheel goed door scheppen.
De uitgeholde stokbroden(2) vullen met het mengsel en inpakken in zilverfolie.
Ongeveer 30 minuten in de oven op 175 graden celsius.
Heerlijk met knoflooksaus.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
Gluten
sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbroden
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.