Gevuld stokbroodje
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van caatje72
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
Bereidingswijze
- Meng het gehakt met het ei, fijn gesnipperd , fijn gesnipperd knoflookteentje, en naar smaak.
- Snijd de twee van bovenaf schuin in zodat er een V ontstaat.
- Vul de met het gehakt en smeer er royaal de tapenade over.
- Leg plakjes kaas over de en daar overheen schuin de plekken .
- Leg de op aluminiumfolie, vouw de randen wat omhoog.
- Dit voorkomt een vette troep in de oven en staat leuk om zo op een bord te serveren.
- Plaats het geheel in de een niet voorverwarmde oven op 80 graden C.
- voor 20 minuten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in stokbroodjes en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbroodjes en paneermeel
- stokbroodjes, paneermeel, jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 361 kcal | 18% | 1444 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 37 g. | 14% | 148 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |