Gevulde broodjes uit de oven
- Herkomst Mexico
- Categorie Lunchgerechten
- Gevulde broodjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van fabita
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 160 graden C.
- De witte uit laten lekken en wat van het vocht opvangen.
- Snijd de in de lengte doormidden en hol elke helft met een kleine lepel een beetje uit (laat aan alle kanten een randje over, ook op de bodem).
- Besmeer elke helft met boter.
- Prak de witte goed met een vork of pureer ze met een klein beetje van het tomatenvocht, maar niet te nat maken.
- Roer dan de snippers ui en als je dat lekker vindt ook een beetje en knoflook erdoor.
- Is het mengsel te vochtig, roer er wat paneermeel door of wat van het broodkruim.
- Is het te droog, doe dan wat van het tomatenvocht bij.
- Vul alle broodhelften met dit puree, strooi de stukjes lente-ui erover en dan geraspte .
- Leg de helftjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze in de oven 15-20 minuten of tot de gesmolten is en de puree heet is.
- Goed warm opdienen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine en sambal
- broodjes en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes en boter of margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in broodjes
- broodjes, boter of margarine, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes en sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en kaas
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes en boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en sambal
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 407 kcal | 20% | 814 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 2 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 70 g. | 26% | 140 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |