Gevulde broodjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Sandwiches
- Gevulde broodjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in tweeën en hol de binnenkant uit.
- Smelt in de pan, voeg de ham en toe en bak deze bruin.
- Voeg de toe en schenk al roerend de in de pan.
- Kook het geheel in tot een ragout en maak op smaak met .
- Vul hiermee de en garneer met basilicum.
Variaties op Gevulde broodjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde broodjes met ei | 1 | Broodgerechten |
Opgerolde gevulde broodjes met een dipsausje | 1 | Tapas |
Gevulde broodjes | 1 | Broodgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- broodjes en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
- Sporen van ei kunnen voorkomen in broodjes en bouillon
- broodjes, boter, bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 391 kcal | 19% | 1564 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 65 g. | 25% | 260 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |