Gevulde croissantjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Bestrooi het werkvlak met .
  2. Leg het deeg op het werkvlak.
  3. Snijd het eventueel in de lengte door.
  4. Rol elke deeghelft breeduit.
  5. Snijd ze elk in 7 driehoeken (ca. 9 cm breed).
  6. Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
  7. Deel de hamplakken in vieren.
  8. Halveer de plakken kaas.
    Beleg een bakblik met bakpapier.
  9. Leg op 8 driehoeken elk 1 kaasplak en 1 hamplak.
  10. Rol de driehoeken dan van de brede kant op en leg ze op het bakblik.
  11. Verdeel de over de overige driehoeken op het brede gedeelte, rol op en leg ze op het bakblik.
  12. Klop het los en bestrijk de croissantjes.
    Bak de croissantjes 15-20 minuten in de oven en laat ze wat afkoelen.
25
25
25

Variaties op Gevulde croissantjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde croissantjes
VariatieAantalGang
Gevulde croissantjes1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnootpasta kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jongbelegen kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jongbelegen kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
167 kcal
8%668 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde croissantjes