Gevulde croissantjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vormpjes
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Bestrooi het werkvlak met .
- Leg het deeg op het vlak en snijd het eventueel in de lengte door.
- Rol elke deeghelft breder uit.
- Snijd ze elk in 7 driehoeken (ca. 9cm breed) Zet de oven aan op 175 graden C.
- Deel de hamplakken in vieren.
- Halveer de plakken .
- Beleg een bakblik met bakpapier.
- Leg op 8 driehoeken elk 1 kaasplak en 1 hamplak, rol de driehoeken dan van de brede zijde op en leg ze op het bakblik.
- Verdeel de op het brede gedeelte van de overige 6 driehoeken.
- Rol ze op van de brede zijde en leg ze op het blik.
- Kluts het en bestrijk het over de croissantjes.
- Steek uit de rest van de vormpjes.
- Leg de figuurtjes koudweg, snijd dan de rest van de in reepjes.
- Verdeel de kaasreepjes over de -kaascroisantjes.
- Bak de croissantjes in 15 - 20 minuten.
- Neem ze uit de oven en laat ze een beeetje afkoelen.
- Geef de figuurtjes bij de - croissantjes.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gevulde croissantjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde croissantjes | 1 | Broodgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- hazelnootpasta kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in hazelnootpasta
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in hazelnootpasta
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 461 kcal | 23% | 1844 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 15% | 164 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |