Gevulde hartige pannenkoek
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Zeef
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Zeef de en mix de , de en erdoor.
- Mix totdat er geen klontjes meer in zitten.
Laat het beslag even rusten en snijd ondertussen de en in stukjes. - Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de hierin lichtbruin.
- Voeg de en de champignonstukjes toe en bak even mee.
Verhit een beetje in een koekenpan en schep ca. 1 soeplepel beslag erin en draai met de pan tot de bodem bedekt is met een laagje beslag. - Bak de pannenkoek aan de onderkant goudbruin en draai hem om, herhaal tot je 6 pannenkoeken hebt.
Verwarm de oven op 200 graden. - Roer de crème fraîche door het ham groente mengsel en schep wat in een lijn op de pannenkoek.
Rol de pannenkoek op en leg hem in een ingevette ovenschaal.
Doe dit totdat je 6 mooie pannenkoeken naast elkaar hebt liggen.
Bestrooi met en zet 10 minuten in de oven tot de gesmolten is!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 445 kcal | 22% | 1780 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 48 g. | 18% | 192 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |