Gevulde kipfilet gewikkeld in parmaham
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van chris58
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Braadslee
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de aan één kant diep in.
- Let erop dat u niet helemaal door het vlees heen snijdt.
- Sla het vlees open als een boek.
- Snijd 4 blaadjes fijn.
- Meng ze met de en voeg peper en zout naar smaak toe.
- Leg twee plakjes ham elkaar iets overlappend op de snijplank.
- Leg een blaadje in het midden en leg daarop een opengeslagen kipfilet.
- Schep een kwart van de midden op de kip.
- Vouw het vlees weer dubbel over de vulling heen.
- Wikkel de gevulde in de plakjes .
- Wikkel alles in plasticfolie.
- Maak de overige net zo.
- Laat ze in 1-2 uur stevig worden in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180°C en verwarm daarin een braadslee.
- Verhit de in een hete, zware koekenpan.
- Bak de , zo nodig in porties, aan beide zijden in 2 minuten bruin.
- Leg een paar takjes op elke kipfilet en leg die dan in de hete braadslee.
- Bak ze, afhankelijk van de grootte, 12-15 minuten in de oven.
- Het vlees moet vrij stevig aanvoelen als er zachtjes op wordt gedrukt.
- Dek de af met aluminiumfolie en laat ze op een warme plaats 5 minuten rusten.
- Snijd de gevulde diagonaal in plakken en leg die op vier warme borden.
- Lekker met gestoomde groenten en aardappelpuree of gekruide couscous.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde kipfilets met prei, Parmaham en Kernhemmer kaas430m
-
Recept
Varkensschnitzels met parmaham en salie420m
-
Recept
Gevulde rollade met parmaham en asperges41u5m
-
Recept
Dikke lende omrolt met parmaham430m
-
Recept
Gevulde kipfilet met rodebonensalade440m
-
Recept
Kipfilet in peperroomsaus430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ricotta is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1 kcal | 0% | 4 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |