Gevulde visrolletjes met aspergecrème
- Herkomst Spanje
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van katrien-spanje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Staafmixer
- Oven
- Zeef
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Breek de onderkanten van de af en snijd de onderkanten fijn.
- Snijd de en de fijn.
- Schil of schrap de , laat een stukje van de groene achterkant eraan zitten.
- De en de moeten even groot zijn.
- Houd die apart.
- Breng de (mag van blokjes zijn) aan de kook, doe daar de fijn gesneden groentes in.
- Kook ze gaar.
- Stoom de en de asperge koppen beet gaar.
- Verwarm de oven voor op 200ºC, hete lucht programma.
- Rol 1 worteltje en 1 asperge in 1 licht gezouten en gepeperde visfilet.
- De onderkant moet gelijk zijn met de vis het kopje van de asperge en het worteltje mag er ong. 1-2 cm eruit steken.
- Doe wat een ovenschaal in en leg de rolletjes vis in de schaal.
- Zet de schaal 6 tot 10 min.
- in het midden van de oven. (afhankelijk van de soort vis en de dikte van de filet).
- Pureer de groentes in met de staafmixer.
- Daarna door een zeef passeren zodat er alleen een zeer fijne crème overblijft.
- Indien te dun:
- meng wat door wat en doe dit door de crème, daarna licht laten inkoken.
- Afmaken met peper en/of .
- Serveer de 2 of 3 vis rolletjes op een mooi bord en dresseer wat asperge crème ernaast.
- Lekker met gewokte, gecarameliseerde witlof met sinaasappel.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon en olie
- groentebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1175 kcal | 58% | 4700 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |