Haagse bluf tompouce
- Herkomst Nederland
- Categorie Azijn en oliën
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 225 graden C.
- Plakjes diagonaal doormidden snijden.
- Deeg op met bakpapier beklede bakplaat leggen en bestrijken met beetje .
- Amandelschaafsel over deeg verdelen.
- Deegplakjes 10 min.
- in oven bakken tot ze gerezen en goudbruin zijn.
- Op rooster laten afkoelen.
- In vetvrije kom rest van stijfkloppen tot in pieken blijft staan.
- In een andere kom stijf kloppen.
- , en bosvruchtensaus luchtig door geklopt scheppen.
- driehoekjes overlangs doormidden snijden en onderste helften op bordjes leggen.
- Hierover slagroommengsel verdelen.
- Afdekken met bovenste driehoekjes.
- Bestuiven met .
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
- bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 75 kcal | 3% | 300 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 6 g. | 6% | 24 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |