Allergie informatie: Bruschetta met feta en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 tomaten (zaadlijst verwijderd en in blokjes gesneden)
- 0,5 rode ui, gesnipperd
- 0,5 theelepel kristalsuiker
- 1 eetlepel balsamico
- 2 eetlepels olijfolie, extra vergine
- 12 sneetjes stokbrood
- 1 teentje knoflook, gehalveerd
- 100 gram feta, verkruimeld
- 15 gram verse basilicum (fijngesneden)
- grillpan
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hapjes
- Bruschetta met feta en tomaat
- Allergieen informatie