Allergie informatie: Garnalenballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram garnalen
- 25 gram waterkers (met ronde blaadjes)
- 150 gram gehakt
- 1 ei
- 2 cl sherry (medium dry)
- 1 eetlepel oestersaus (kant en klaar)
- 1 mespunt suiker
- peper
- zout
- 1 tot 2 eetlepels bloem
Meer Recepten
- Tahu/Garnalenballetjes
Met tahu, garnalen en knoflook uit China
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Noorse garnalenballetjes
Met garnalen, bosui en knoflook uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hapjes - tobkok - Gefrituurde garnalenballetjes
Met garnalen, ui en korianderblad uit China
4 porties - 30 minuten
Snacks - 34533 - Indonesische garnalenballetjes
Met garnalen, lenteui en visbouillon uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Garnalenballetjes
- Allergieen informatie