Allergie informatie: Gevulde champignons met chorizo
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 verse kastanjechampignons
- 0,3 rode paprika, fijn gehakt
- 50 gram chorizo, fijn gehakt
- 0,3 bosje peterselie, fijngehakt
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 0,5 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels paneermeel
- 3 eetlepels sherry medium
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gevulde champignons met chorizo
- Allergieen informatie