Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde soesjes recept
Gevulde soesjes recept

Gevulde soesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Maak de soezen: Snijd de boter in kleine stukjes en doe die samen met 1 decdiliter water en een snufje zout in een steelpan. Breng het mengsel aan de kook en roer er vervolgens in een keer de gezeefde bloem door. Blijf op laag vuur roeren tot het deeg als een bal van de pan loslaat. Doe het deeg over in een kom en laat het iets afkoelen. Roer met de mixer een voor een de eieren erdoor. Voeg het andere ei pas toe als het vorige helemaal is opgenomen. Blijf nog ca. 1 minuut kloppen tot het deeg mooi glanst en in stukken van de gardes valt, Doe het deeg in een spuitzak met een gladde of kartelmond. Spuit ca. 10 middelgrote of 20 kleine rozetten op een beboterde bakplaat. Laat hierbij voldoende tussenruimte, want de soezen worden 2 maal zo groot. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de soezen in 15 minuten gaar. De soezen zijn gaar als ze licht aanvoelen. Knip elke soes in en laat ze nog ca. 3 minuten in de uitgeschakelde oven uitdampen. Zet de soezen op een taartrooster en laat ze afkoelen. Bereidingswijze: Vulling: Klop de Mon Chou los met de koffieroom en het paprikapoeder. Meng de geraspte kaas en de peterselie erdoor. Schep het mengsel met behulp van 2 theelepels in de soesjes of doe het met een spuitzak. Doe nog wat Mon Chou mengsel op de soesjes en strooi er wat geraspte kaas over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde soesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven