Allergie informatie: Kruiden en kaasstengels
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rol vers pizzadeeg (600 gram koeling)
- bloem
- 1 eetlepel provencaalse kruiden
- 2 eetlepels geraspte belegen kaas
- 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
- bakpapier
Meer Recepten
- Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Vispakketjes met verse kruiden
Met visfilets, citroen en koriander uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Boemboe di maka daging (kruiden voor rundvleesgerechten)
Met rode pepers, koriander en palmsuiker uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Boemboe di maka ajam (kruiden voor kipgerechten)
Met sjalotten, knoflook en kunjit uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - jaccor - Maaltijdsoep a la Annette
Met gehakt, kippenpoot en soepgroenten uit Nederland
4 porties - 3 uur en 20 minuten
Maaltijdsoepen - avdwijngaard
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kruiden en kaasstengels
- Allergieen informatie