Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse geitenkaasbolletjes met olijven en grissini recept
Verse geitenkaasbolletjes met olijven en grissini recept

Verse geitenkaasbolletjes met olijven en grissini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui fijnsnijden en in de boter glazig bakken. Af laten koelen.
Olijven fijnsnijden.
Geitenkaas met citroensap mengen en daarna de olijven en uien erbij doen. Met peper en zout op smaak brengen.
Met een ijslepel 20 porties verdelen en als handvat een grissini erin steken. Gekoeld serveren.
Decoratief op een schaal leggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse geitenkaasbolletjes met olijven en grissini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven