Hartig taartje
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van carlat
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 graden C.
- Rol het deeg uit en druk met de taartvormpjes een deel van het deeg uit.
- Doe dit zo voordelig mogelijk!
- Vet de taartvormpjes in.
- Leg het deeg hier mooi in.
- Naar smaak over het deeg verdelen.
- Gesnipperde hierover verdelen.
- In stukjes gesneden tomaat hierover verdelen.
- en grof gemalen naar smaak over de tomaat verdelen (wees zuinig met zout!) Geraspte erover verdelen.
- Ei loskloppen en over de schenken.
- Eventueel nog wat op het ei doen. 15-20 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
Variaties op Hartig taartje
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hartig taartje met broccoli en gehakt | 1 | Lunchgerechten |
Hartig taartje met brie en heksenkaas | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en olie
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg, kaas, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2365 kcal | 118% | 4730 kcal |
Vetten | 39 g. | 56% | 78 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |