Hartige pannenkoekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van hela
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Week het brood in de bouillon en prak het fijn met een vork.
Voeg de rest van de ingredienten, behalve de boter, toe en meng alles goed door elkaar.
Verhit de boter in een koekenpan.
Schep met een sauslepel wat van het mengsel in de pan en bak het langzaam aan beide zijden goudbruin.
De aangemaakte hoeveelheid is goed voor 4 kleine pannenkoekjes!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hartige pannekoek420m
-
Recept
Gevulde hartige pannenkoek420m
-
Recept
Hartige pannekoek410m
-
Recept
Hartige tosti415m
-
Recept
Hartige Tosti430m
-
Recept
Hartige hap voor de dag erna410m
Variaties op Hartige pannenkoekjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Vietnamese hartige pannenkoekjes | 1 | Bijgerechten |
Hartige pannenkoekjes | 1 | Bijgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentenbouillon en sambal oelek
- groentenbouillon en sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruinbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- groentenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- groentenbouillon, kaas, bakboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentenbouillon
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentenbouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 80 kcal | 4% | 320 kcal |
Vetten | 7 g. | 11% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |