Allergie informatie: Aardappelgratin met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- ca. 600 gram geschilde vastkokende aardappelen (bijvoorbeeld, Lady Christl)
- (zee)zout
- ca. 300 gram Noorse zalmfilet
- witte peper uit de molen
- ca. 10 gram boter
- 2 à 3 ragfijn gesnipperde bosuitjes of 1 tot 2 dunne preitjes
- 2,5 deciliter slagroom
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelgratin met zalm
- Allergieen informatie